خسارت‌های دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان به ایران| ترامپ یا بایدن؟

15:08 - 03 آبان 1399
کد خبر: ۶۶۸۰۳۴
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
دیروز که نهال انقلاب بود، امریکا را شکست دادیم. امروز که جمهوری اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده است و امریکا را در منطقه به زانو در آورده است. پس منتظر باشید که امروز روز انتقام ملت ایران از سران کاخ‌سفید است؛ از کارتر تا ترامپ یا بایدن؟!
- حجت‌الاسلام‌والملسمین علی شیرازی نمایندۀ ولی فقیه در نیروی قدس سپاه - بیش از چهل سال است که امریکا قدرت نفوذ خود در ایران را از دست داده است. از همان روز‌های نخست شکل گیری نظام اسلامی در ایران، تلاش امریکا برای نابودی جمهوری اسلامی ایران و بازگشت ایران به دوران قبل از انقلاب و سلطه‌ی مجدد استکبار جهانی بر کشورمان آغاز شد.

در همه‌ این سال‌ها، و در دوران هر رئیس جمهور امریکا از جمهوری خواه و دموکرات، فشار‌های گوناگونی را بر نظام و ملت ایران وارد کردند تا به آرزو‌های شوم خود دست یابند؛ ولی شکست خوردند.

در دوران کارتر، قطعنامه‌های بسیاری را علیه کشورمان تصویب کردند، تحریم‌های اقتصادی‌ای علیه ایران وضع نمودند، پول‌ها و طلا‌های ایران را که نزد بانک‌های امریکا بود بلوکه کردند، به طبس حمله نظامی نمودند، کودتای نقاب را طراحی کردند.

در عصر ریگان، تحریم‌های بازرگانی و تجاری را علیه کشورمان اعلام کردند، کشور‌های دنیا را از فروش سلاح و تجهیزات نظامی به ایران منع نمودند، کشورمان را در لیست کشور‌های حامی تروریست قرار دادند، به کشتی ایران اجر و ناوچه‌های جوشن و سهند حمله کردند، هواپیمای مسافربری ایرباس را با موشک زدند و برای کشتن ملت ایران سلاح شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار دادند.

در دوران کلینتون، تحریم‌های سخت تری با هدف جلوگیری از سرمایه گذاری ایران در صنعت نفت و گاز وضع کردند، صادرات ایران را با مشکلاتی مواجه نمودند، بیست میلیون دلار در اختیار مخالفان نظام قرار دادند، و تلاش گسترده‌ای را برای بر هم زدن نظم مناسبات اقتصادی ایران با دیگر کشور‌ها آغاز کردند.

در دوران بوش پدر و پسر، تحریم‌ها را تشدید کردند، ایران را در فهرست سیاه قرار دادند، برخی از بانک‌ها و شرکت‌های ایرانی را در لیست تحریم قرار دادند، و ایران را محور شرارت خواندند.

در عصر اوباما، از کشور‌های جهان خواسته شد تا سریع به سوی تحریم‌های جدید ایران حرکت کنند، با تحریم‌های پیشنهادی، به دنبال انزوای ایران بودند، در فتنه سال ۱۳۸۸ از فتنه گران علیه نظام حمایت کردند، و دانشمندان هسته‌ای کشورمان را ترور کردند.

در دوران ترامپ شدیدترین تحریم‌ها با عنوان فشار حداکثری اعمال شد، غذا و دارو را هم تحریم کردند، مخالفان جمهوری اسلامی را حمایت و سازماندهی کردند، وترامپ شخصا دستور ترور سردار سلیمانی؛ فرمانده سپاه قدس را صادر کرد.

همه این تلاش‌ها برای انزوای ایران و یا براندازی ایران شکل پذیرفت. اما هر چه تحریم‌ها شدیدتر و دشمنی‌های امریکا جدی‌تر شد، جمهوری اسلامی ایران به برکت ایمان و اراده قوی خود، قدرتمند‌تر شد و امریکا در همه عرصه‌ها شکست خورد.

امریکا به دنبال سلطه سیاسی، نظامی، امنیتی، فرهنگی، و اقتصادی بر ایران بود، وبرای رسیدن به این هدف تمام توان خود را به کار گرفت، ولی راه به جایی نبرد.

هاوارد تیچر؛ عضو شورای امنیت ملی امریکا در عصر ریگان می‌گوید: آمریکا برای صدام کاری کرد که تا آن روز برای هیچ یک از نزدیک‌ترین متحدان خود نکرده بود.

همه‌ی این حمایت برای شکستن ملت ایران بود. امریکا در عرصه جنگ نظامی، سیاسی، امنیتی، و در شبیخون فرهنگی علیه ملت ما سنگ تمام گذاشت و هرگز به هدف نرسید.

هیلاری کلینتون؛ وزیر خارجه اوباما می‌گوید: دولت امریکا از بیرون ایران هر حمایتی از دستش بر می‌آمد از معترضان (فتنه گران سال ۱۳۸۸) کرد.

همه این تلاش‌ها بر اساس نگاه ادوارد شرلی؛ نظریه پرداز امریکایی، برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاست‌های ایران و تهی کردن ایران از عقاید اسلامی و انقلابی بوده است؛ هدفی که هرگز امریکا به آن دست نیافت و بر عکس روز به روز امریکا را منزوی‌تر و ایران را قدرتمند‌تر کرد.

والرشتاین؛ واضع نظریه نظام جهانی معتقد است که نظام سرمایه داری فعلی بقاء نخواهد داشت و از بین خواهد رفت.
پروفسور نیکلاس اونف؛ بنیانگذار مکتب سازه انگاری و استاد روابط بین الملل دانشگاه فلوریدا می‌گوید: پیش بینی من این است که نظام اقتصادی سرمایه داری در ۱۵ سال آینده یا مضمحل می‌شود یا به شدت ضعیف می‌شود.

استفن والت؛ نظریه پرداز امریکایی و از واضعان مکتب رئالیسم تدافعی در روابط بین الملل معتقد به افول امریکاست. او این روند را افول موریانه وار می‌نامد؛ افولی که به واسطه ضعف‌های ساختاری و بنیادی در اقتصاد امریکا ایجاد شده و تدریجا شالوده خود را می‌بلعد.

برخی به ظواهر نگاه می‌کنند و می‌گویند امریکا پول دارد، ابزار نظامی دارد، امکانات رسانه‌ای دارد، قدرت اتمی دارد، علم و فناوری دارد، تکنولوژی دارد؛ اما باید بدانند این‌ها قدرت سخت افزاری است؛ منتها در مقابله جهانی، حرف اول را قدرت نرم افزاری می‌زند و امریکا در این موضوع ضعیف است. امریکا منطق و استدلال و حرف نو ندارد. ابزار نظامی دارد؛ اما نیروی نظامی امریکا به شدت افسرده، سردر گم، سرگشته و مردد است.

قدرت امریکا از چهل و یک سال پیش به این طرف به مراتب تنزل پیدا کرده است. وضع سیاسی و اجتماعی و اقتصادی امریکا افول کرده است. امریکا امروز ۱۵ تریلیون دلار بدهکار است. هشتصد میلیارد دلار کسری بودجه دارد. اقتدار اقتصادی و تاثیر امریکا در اقتصاد جهان سقوط کرده است. امریکا امروز دچار ضعف حیثیت ابرقدرتی در همه دنیاست. در عراق و سوریه و افغانستان و لبنان و فلسطین و یمن و اوکراین و پاکستان شکست خورده است.

رئیس جمهور امریکا اعلام کرد ما در منطقه غرب آسیا ۷ تریلیون دلار خرج کردیم و چیزی دستمان نیامد.

مردم کشور‌های منطقه، جوان‌های عراق و لبنان و سوریه و افغانستان و پاکستان و یمن و بحرین و فلسطین و آزادیخواهان جهان از امریکا متنفرند. آن‌ها می‌گویند امریکا طرفدار ظلم و جنگ و انباشت تسلیحات و طرفدار زور گویی و دخالت احمقانه و طرفدار سلطه بر ملت هاست.

امریکا داعش را بوجود آورد که ذهن ملت‌ها را از اسرائیل منصرف کند و شکست خورد.

امریکا خواست ریشه مقاومت را در غرب آسیا بخشکاند و نتوانست.

امریکا خواست اسلام و جمهوری اسلامی را منزوی کند و‌نتوانست.

امروز دیگر امریکا در سازمان‌های جهانی و سازمان ملل و اتحادیه اروپا و ناتو هم قدرت گذشته خود را ندارد.

یکی از روسای رژیم غاصب صهیونیستی می‌گوید: امروز یک نیروی قدرتمندی وجود دارد که در خلاف جهت هدف‌های ما پیش می‌رود و ایران رهبری این قدرت را به دست گرفته است.

امریکا می‌خواست ایران را منزوی کند؛ اما به قدرت بی بدیل منطقه تبدیل شده است.

یک سیاستمدار کهنه کار امریکایی در مقایسه امریکای دیروز و امروز می‌گوید: این تحولاتی که اتفاق افتاده و به این وضع منتهی شده است، دامن زننده به این تغییر، ایران است.

روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در یادداشتی تحت عنوان چگونه ایران بر امریکا پیروز شد، می‌نویسد: بی تردید درخواست‌های امریکا برای گفتگو با ایران ثابت کرد که ایران بر ائتلاف عربی و ائتلاف صهیونیست که با آنان خصومت می‌کنند، از جمله اسرائیل و امریکا پیروز شده است.

رسانه امریکایی فارن پالیسی نیز معتقد است: ایران در جنگ بر سر آینده خاورمیانه پیروز شده است.

بروس ریدل؛ تحلیلگر مطرح اندیشکده بروکینگر که بیش از سی سال سابقه تحلیل در سازمان سیا دارد، می‌گوید: ایران پیروز جنگ یمن شده است.

این مستندات نشانه‌های پیروزی‌های ایران در جنگ‌های نظامی و سیاسی و امنیتی و فرهنگی است.

ایران سلطه سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی امریکا را قطع کرد. ایران نقشه‌های امریکا در غرب آسیا را به هم زد و استکبار جهانی را شکست داد. ایران داعش امریکا ساخته را در سوریه و لبنان و عراق مفتضح کرد. ایران عراق صدام را تبدیل به عراق شیعه کرد. ایران کوس رسوایی اسرائیل و امریکا را به صدا درآورد. ایران طبل افول استکبار جهانی را به صدا درآورد.

امروز حرف اول را در منطقه، ایران و جبهه مقاومت می‌زند. برای ایران ترامپ و بایدن تفاوتی ندارند. هر کدام رئیس جمهور امریکا بشوند، باید نیروهایشان را از منطقه خارج کنند. هر کدام رئیس جمهور بشوند باید منتظر انتقام جمهوری اسلامی ایران به علت به شهادت رساندن سردار سلیمانی عزیز باشند. هر کدام رئیس جمهور بشوند باید راه افول امریکا را طی کنند.

ملت ایران همچنان بر مبانی انقلاب و پیروی از امامین انقلاب پای می‌فشرد و به زودی در جنگ اقتصادی هم امریکا را شکست خواهد داد.

برای ملت ما دموکرات و جمهوری خواه تفاوت ندارد. برای ملت ایران حفظ دین و ارزش‌های الهی و انقلابی مهم است.

ترامپ و بایدن بدانند، ۴۱ سال ما بر مبانی پای فشردیم. ایران هیچ تغییری نکرده است. دیروز که نهال انقلاب بود، امریکا را شکست دادیم. امروز که جمهوری اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده است و امریکا را در منطقه به زانو در آورده است. پس منتظر باشید که امروز روز انتقام ملت ایران از سران کاخ‌سفید است؛ از کارتر تا ترامپ یا بایدن؟!
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *